És a világ újra megmenekült...hála a...kinek is?!
2017. január 19. írta: zuziainwarsaw

És a világ újra megmenekült...hála a...kinek is?!

Szinte teljesen elképzelhetetlen volt, de mégis megtörtént újra. Ooops, I did it again - ahogy a szőke amcsi kiscsaj is nyávogja egy régi dalban. Szóval a helyzet az, hogy a nagy várakozással ellentétben az univerzum ismét nem szűnt meg létezni, amikor második alkalommal is hosszabb ideig egy légtérben voltam SBB-vel. 16117804_10208400985237312_949975162_n.jpg

Ami pedig még a cseresznye a habcsókos csokimussz (ugye, Russ?!) tetejére: hogy az idei Fezen-en a The Offspring is tiszteletét teszi. Szóval az idei év durván indul és még durvábban folytatódik. Kilátásban, azaz jeggyel rendelkezem a következő zenekarok koncertjeire: Korn, Sum41, Linkin Park, System of a Down, Ignite, The Offspring, Alice Cooper és az összes FEZEN fellépő, akit felsorolni sem merek...Irigykedni ér, csatlakozni méginkább.

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr7712137605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása