Egy kép az irodáról
2016. április 26. írta: zuziainwarsaw

Egy kép az irodáról

Sokszor megkapom Tőletek, hogy csináljak/küldjek képeket a lakásról, az irodáról, vagy magamról (haha). Hogy ne érje szó  ház elejét, íme egy remek kép az irodáról, amit tegnap készítettem.

No igen, ez egy termosztát. Sosem voltam hosszabb távon ilyesmi közelében, így minimális ismereteim vannak a működéséről. Még nem barátkoztunk össze, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a konstans 10 fok az irodában. Engem már csak az érdekelne, hogy ha benyomjuk az "ember gombot" jobb fent, akkor végre emberi idő lesz? Urambocsá' +20 fok (Celsiusban, nem Fahreheit-ben)? Mivel az "ember gomb" most is világít, lehet, hogy már működésben van és ezt tekinti a rendszer emberek számára megfelelő klímának. Lehet, hogy ha megnyomom az "ember gomb"-ot mind meghalunk?! Vagy -30 C° alá csökken a Föld hőmérséklete és csak a lengyelek (no meg persze a finnek) élik túl?

Hamarosan nem bírok a kíváncsiságommal és megnyomom a gombot, szóval, ha nincs következő bejegyzés, akkor sejthető, hogy az utóbbi feltevések valamelyike jött be.

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr468664602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Athos0314 2016.04.27. 09:31:09

A gombon Louie Anderson télikabátos alakjának sziluettje látható, aki már letette a kezét. Azaz, ha a gomb világít, fel kell öltözni, mert hideg van.

zuziainwarsaw 2016.04.27. 09:37:03

Tetszik a feltevés. Bár Louie Anderson kicsit vastagabb csontú kellene, hogy legyen, de ki tudja, hogy mennyire ügyesen ábrázolják a figurákat a lengyelek...

Ágnes Czeglédiné Barna 2016.04.28. 09:16:46

Mit ne mondjak, nálunk is visszakerültek a meleg kabátok, egyik nap majd megsülünk, másnap meg orkán erejű szél fúj és esik az eső. Szóval nagyon szélsőséges az időjárás!
süti beállítások módosítása