Átok rátok sztereotípiák
2016. április 21. írta: zuziainwarsaw

Átok rátok sztereotípiák

Aki ismer, az tudja, aki nem ismer, annak most úgyis elmondom, hogy évi cirka 1 nap vagyok annyira beteg, hogy ki sem kelek az ágyból és 2-3 napon az "elvétve" jelzőnél kicsit sűrűbben fújom az orrom és/vagy rekedek be. Hangsúlyozom: per év. Nincs ez most sem másképp. Sikerült a 2-3 napos zsebkendőzésemet éppen mostanra időzítenem. Hozzáteszem, még otthonról hoztam magammal, amolyan szuvenír gyanánt. Milyen ciki vagyok, hogy eljövök Lengyelországba és szégyenszemre náthás vagyok! Bezzeg a sarkvidéken edződött, bivalyerős (inkább bölény, az lengyelesebb) sógorok! Gondolhatják, hogy "szerencsétlen kis nyeszlett lány, nem bírja a klímát". Elárulom: lópikulát! Itt majdnem mindenki (ugyan nem reprezentatív minta alapján) fújja az orrát és prüszköl. Ennyit a tézis-antitézis témáról a mai napra.

Közérdekű felhívás: a nagynénimnek ma van a születésnapja, így aki ezt olvassa, magában, vagy akár hangosan kívánjon Neki valami jót! Boldog Születésnapot, Ági!

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr608651670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása