Vegyes érzelmek elvitelre
2017. január 23. írta: zuziainwarsaw

Vegyes érzelmek elvitelre

Mindig történik valami. Amikor végre elhatározom, hogy aktívan folytatom a blogot, akkor egyszer csak elfogynak a szavak. Csak azért sem fogom leírni százezredikként, hogy mennyire fájó és felfoghatatlan az, ami történt (a jövő olvasójának: veronai buszbaleset 2017.01.20.). Egyetlen dolgot szeretnék hivatalos formában is kifejezni, amit eddig csak személyesen, könnyek között sikerült: "Jó utat, BB!" És itt le is zárom.

Amikor úgy éreztem, hogy a hétfőmet - SBB-vel való találkozás #2 - nem lehet überelni, akkor mégis az utamba sodor a sort valakit, akinek mérhetetlenül örülök. Nem, nem a bajusszos, kalapos kis fiatalemberre gondolok - akit személyiségi jogai miatt részint álcáztam, bár ez biztosan senkinek nem tűnt fel - hanem Mágenheim doktorra, akivel itt, Wawa-ban találkoztunk pénteken egy francia pékségben (!).

magenheim.jpg

Kimerítettük ismét a szürrealitás fogalmát. Ha valamiben, hát ebben jók vagyunk.

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr8412149099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Athos0314 2017.01.26. 19:06:05

Én bezzeg soha nem találkozok senkivel, te meg külföldön is magyar hírességekbe botlasz. Hol lehet reklamálni? A jobb oldali fiatalemberre meg egy komplett mémgyárat fel lehetne húzni ezzel a fizimiskával :)

zuziainwarsaw 2017.02.03. 11:36:36

@Athos0314: Sosem felejtem el, az "ez a pasi úgy nézett ki, mint Hujber Feri." mondatot az Oktogon közepén. Egyébként indulhat a mémgyár :)
süti beállítások módosítása