A hosszú hétvége hosszú...
2016. május 04. írta: zuziainwarsaw

A hosszú hétvége hosszú...

Egy 4 napos hosszú hétvége után ma újra dolgozom. Május 1 itt is ünnep, viszont szerencsére május 3 is, így - amennyiben május 1 nem hétvégére esik, mint most - elég hosszú hosszú-hétvégéhez lehet ám jutni pillanatok alatt. Május 3 az Alkotmány napja (Święto Konstytucji Trzeciego Maja) - csak, hogy valami okosat is írjak.

Mi minden történt a hétvégén?! Takarítás-BlueCity-sör-csirkepaprikás-meccshelyettséta-hajóbistro-Wisłapart-nyertaLegia-műemlékektömkelege-film-törntudörájt. Ráadásul elkérték a személyim a Carrefourban, mert sört vettem. Nem is nagyon értettem, hogy mi a baj. Talán itt 30 alatt tilos alkoholt vásárolni?! De nem, csak ennyire fiatalnak tűnök. Nevettünk is egy jót a középkorú hölggyel, amikor meglátta az évszámot és döbbenten pislogott. Legközelebb én is elkérem az övét... Egyre jobban szeretem ezt a várost! Szóval majdnem minden tökéletes volt, leszámítva, hogy nem jött el a UPC-s ember és hogy kimaradt a beígért Flaki, azaz pacalleves. Hiába, mindent meg kell kóstolni!

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr838684862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása