Ezzel még tartozom
2016. szeptember 08. írta: zuziainwarsaw

Ezzel még tartozom

Kissé hektikusra sikerült az elmúlt 30 évem hetem, így kimaradt a nagy visszaszámlálás mikéntje. Szóval mi is történt kedden, ami ilyen régóta izgalomban tartott Téged, kedves olvasó? Szinte alvás nélkül abszolváltam egy munkanapot. Azaz 6:20-tól dolgoztam 16:55-ig (ez utóbbit file-mentéseim hivatalos időpontjával tudom bizonyítani). A végére már minden elsötétült és könnyen lehet, hogy 16:56-kor már aludtam, de 6:20-tól 15:00-ig valószínűleg életem legaktívabb munkanapját tudhatom magam mögött. (Igen, jól sejted, a hivatalos munkakezdésem nem 6:00. Ez egy egyedi, de sajnos nem megismételhetetlen eset volt...) Egy jó tanács éjszakai buszos utazáshoz: ne is számíts rá, hogy tudsz majd aludni a buszon, még akkor se, ha oda-felé sikerült!

Leszámítva a fenti kellemetlenségeket a prágai hétvége csodásan alakult. A VörösCsípősCsiliPaprikát (Red Hot Chili Peppers - a szerk.) nem szedtétek szét teljesen Budapesten még a második koncerttel sem, így egészen jó állapotban kaptuk meg őket. A prágai sörök még mindig olcsóak és nagyon finomak. Az ételeik egy kicsit sem kevésbé megterhelőek a magyar konyha specialitásainál és az adagok is brutálisak. Annyi a csodaszép épület, vagy emlékmű, hogy a fényképezőt egy percre sem tudod kikapcsolni. (Részletes beszámoló hamarosan.) A legnagyobb örömet pedig egy Süsü a sárkány kártyapaklival okoztuk újdonsült tulajdonosának, aki egyébként már 35 felett jár, de amint meglátta felkiáltott, hogy "Sususarkany!". Születendő kislányának sincs más választása, mint kívülről megtanulni a szereplők neveit, de a DVD-vel, amit 2 éve kapott R. és J., biztosan menni fog majd. Mielőtt elfelejtem, a kinti Becherovk@ sokkal finomabb, mint a Magyarországon kapható. Mindenképp kóstoljátok meg, ha arra jártok! 

Szóval Prágát magunk mögött hagyva, immár ketten lakjuk az Arany Sárkány lakótelep festői, 3. emeleti lakását. És erről eszembe jutottak a Tudósok együttes méltán népszerű, Apa kocsit hajt című slágerének utolsó sorai: "Anya otthon főz, anya otthon főz, anya otthon főz finom ebédet, vége."

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr7611688421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása