Santa - Mikołaj
2016. december 01. írta: zuziainwarsaw

Santa - Mikołaj

Kedves Mikulás úr!

(vicceltem, hiszen évek óta tegeződünk)

 

Megszokott éves levelemmel szórakoztatnálak, amiben leírom, amit úgyis tudsz: idén is nagyon-nagyon jó voltam. Mindig rendesen takarítottam a cipőmet, rendet tartottam a szobámban és lelkesen bevettem a vitaminokat.

Mivel megváltozott a címem, kicsit aggódom, hogy nem fogsz megtalálni, így a levél feladójánál találod a részleteket új lakhelyemről.

Ami az ajándékigényemet illeti, a mellékletben található felsorolásban listáztam az általam birtokolni vágyott javakat. Minden felsorolt tétel mellett találsz egy szorzót, ami azt mutatja, hogy mennyire vágyom az adott ajándékra. A szorzók 0,1 és 1,9 között oszlanak meg, tehát a 1,9-cel jelölt tárgyakra kimondhatatlanul nagy szükségem van, a 0,1-esek pedig csak úgy kellenek és kész. A bonyolultabb tételek mellett egy linket is találsz a termékről, a félreértéseket elkerülendő.

Remélem, hogy jól vagy és nem fáradsz el nagyon az évi egy munkanapodon (ha-ha)! Majd azt meséld már el, kérlek, hogy hogy adózol! Katás vagy? Vigyázz, nehogy találjanak valami kapaszkodót és ki kelljen vonulnod, mint a magyar Uber-nek! Ötödikén kirakok egy kis forralt bort az ablakba, nehogy megfázz a nagy hidegben és természetesen ezzel igazolom, hogy milyen jó gyerek vagyok és milyen remek forralt bort tudok készíteni. Majd figyelj, nehogy lekapcsoljanak a zsaruk, mert tudod, zéró tolerancia van! Illetve hólánc is legyen nálad, mert azt hallottam, hogy manapság abba szoktak belekötni.

Nem ragozom tovább, úgyis temérdek levelet kapsz ilyentájt, épp elég hosszú lett ez is és csak rabolom az idődet.

Puszi a törpéknek és jó munkát!

Zsuzsika (29)

 

Ui.: Ha valamelyik ajándékot nem tudnád beszerezni, jelezd időben és igyekszem továbbkeresni, hogy hol lehet hozzáférni.

 

Melléklet

  1. Sofi Oksanen – Norma (1,9)
  2. Neil Gaiman – Kilátás az erkélyről (1,8)
  3. Neil Gaiman – A temető könyve (1,7)
  4. Neil Gaiman – Anansi fiúk (1,6)
  5. Neil Gaiman – Felkavaró tartalom (1,9)
  6. Idő, vagy időgép - szabadon választható (1,9) - (https://hu.wikipedia.org/wiki/Id%C5%91g%C3%A9p)
  7. Kis fekete színházi táska (1,2)
  8. Két vendég a FEZEN idejére lefoglalt szállásra (1,6)
  9. Olyan telefon, ami nem merül le egy nap alatt 2-szer és nem pixelhibás (0,2)
  10. Szárnyas póni, ami már elrepült (0,1)
  11. Egy napot, amikor nem kell semmit csinálnom, csak aludni, vagy tespedni, vagy héderelni. (1,5)

mikolaj_112000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr7912009306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása