Szupertál és Szuperszemüveg
2017. február 06. írta: zuziainwarsaw

Szupertál és Szuperszemüveg

Emberek millióit tartja lázban minden évben a Szupertál. Idén még Lédigaga is beugrott a jeles eseményre. Végülis 2016-ban már bemelegített a himnusszal. Mire is jó ez az egész, pláne itt Európában? Ha másra nem, hát arra, hogy hétfő reggel mindenki nagyméretű kézipoggyászokkal a szemei alatt dolgozhasson ülhessen a munkahelyén bágyadtan. Arról nem is beszélve, hogy H.I.-vel az eltervezett, nagy, közös meccsnézésünkről már csak az az emlékünk hiányzik, hogy melyikünk aludt el előbb (khm..."bólintott be"). Hiába, kicsit vissza kellene fogni a hétvégi túlórázást, mert így tényleg elrepül mellettünk a fiatalkorunk. Jah, az már rég elrepült.

Ellenben minden Szupertálra/NFLmeccsre/Egyetemi bajnokságra/Lópikula-cityben-megrendezésre-kerülő-barátságos-sziámi-iker-póker-partyra kevésbé fogékony Olvasó számára van egy remek ajánlatom (ez a reklám helye): A meccsnéző szuperszemüvegÉn régóta aktív használó vagyok és még sosem csalódtam benne. Használata egyszerű, sok üzletbe kapható és tényleg nem átverés, működik. Íme:

mss.jpg

Én mindig ebben nézem az NFL meccseket, mert tökéletes képet biztosít és még pihenteti is a fáradt szemeket.

Egyébként a Patriots nyert, de hagyjuk is...

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr8012190402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Athos0314 2017.02.08. 19:44:55

Ezer szerencséd, hogy csak ma olvastam a bejegyzést. Az eredmény közlése előtt fel kell hívni a figyelmet a spoilerveszélyre! Meg a kockázatokra és mellékhatásokra.

zuziainwarsaw 2017.02.14. 12:16:10

@Athos0314: Mérhetetlen przepraszam. Azt hittem, hogy Te is nézted a Tálat.
süti beállítások módosítása