A Zene Éve - Rok Muzyki
2016. szeptember 23. írta: zuziainwarsaw

A Zene Éve - Rok Muzyki

Minden túlzás nélkül elmondhatom, hogy ez az év A Zene Éve az életemben. A 2015. decemberi CxT-vel kezdődött minden - legnagyobb meglepetésemre az univerzum nem szűnt meg létezni, amikor megölelhettem SBB-t - és azóta nincs megállás. Olyan fantasztikus zenekarok koncertjein vehettem részt idén, mint a Black Sabbath, Rammstein, Limp Bizkit vagy a Red Hot Chili Peppers és akkor még nem is említettem a fesztivál-tapasztalataimat olyan nagy nevekkel, mint a Faithless, Guano Apes, The Subways, Nouvelle Vague és az új kedvenc Skindred, vagy a magyarok közül egy jó Bori (aki sosem rossz), Kiscsillag, 30Y, a bakancslistás Alvin és a Mókusok és még sorolhatnám... Mondjuk, ha jobban belegondolok a nagy 2015-ös Papa Roach duplázás sem volt semmi, de elfogult vagyok, szóval inkább számoljuk az egészet a CxT-től.

fb_20151203_00_11_00_saved_picture.jpg

És még mindig csak szeptember van. Mi jöhet még? A bakancslistámon még szerepel a System of a Down, Linkin Park és a Foo Fighters is. Hátha az egyiket még be tudom húzni idén...meglátjuk.

Fesztivál témában pedig egy jó tanács: tessék megjegyezni, hogy FEZEN. Fehérvári-Zenei-Napok. Tökéletes. Nem is megyek többé máshová. Egyébként sem bírom a nagy fesztiválokat, mint a Sziget, vagy a Volt! és a szégyenletesre drágult STRAND fesztivál is elmehet a búsba. Amikor kiszámoltuk a körülbelüli költségeinket a 2016-os STRAND-ra, sutba is vágtuk a tervet, hogy egyáltalán megyünk. A 4 napos zamárdi-i szállás árából 10 napot tudunk eltölteni a valóban festői szépségű Torun városában, a 2015-ös szállásköltségeink feléből pedig Warszawa belvárosában töltöttünk el ugyanannyi napot szállodában (!) még szeptemberben, nem pedig vendégházban, vagy mi a szösz. Már csak azt nem értem, hogy a minimális mennyiségű külföldi zenekart felvonultató (kb. 95%-ban magyar együtteseknek otthont adó) fesztiválok miért a külföldiek pénztárcájára "szabódtak".

Na jó, elég a hisztiből! Csak próbálok válaszokat keresni, de inkább keresek még valami jó kis koncertet idénre.

Do widzenia

A bejegyzés trackback címe:

https://zuziainwarsaw.blog.hu/api/trackback/id/tr7011664962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása